„Тефтерчето на Лили“ мигрира

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Скъпи приятели,

Както вече някой от вас знаят, „Тефтерчето на Лили“ мигрира. Има си свой собствен нов адрес. След дълги години съвместно съжителстване под шапката на my.opera.com, тефтерчето ми се премести и вече ще живее на този адрес notebook.liliyageorgieva.com.

notebook1   Тефтерчето на Лили 

За огромно съжаление my.opera.com не издържа на огромната конкуренция на facebook, google, wordpress и пр. и трябваше да преустанови своята дейност. Искрено искам да благодаря на целия екип на my.opera (знам, че няма да го прочетат, но все пак) за предоставената платформа и възможността да имам свое лично пространство в големия свят на интернет и то още през далечните години на ученическият ми живот. Тогава създаването на блог в България беше нещо, което не можеше да се обясни на повечето хора. Думата блог не означаваше нищо друго освен жилищна сграда с правописна грешка. Търсейки как да обясня на приятелите си какво е това, което съм направила, реших, че най-близко по значение е думата „тефтер“. Така се роди и заглавието „Тефтерчето на Лили“. Когато го създадох не знаех какво точно правя и защо го правя, но днес то е частица от мен и моя живот.

През всичките тези години няколко пъти беше трито и започвано отначало. За което малко съжалявам от днешна гледна точка, но всичко си беше правилно за своето време. Та така тук преместих всичко, което се е запазило през годините. Частта с портфолиото ми прерасна в собствен сайт – основният домейн на този 😉 Всъщност целият блог прерасна в по-голям проект.  Дълго мислих как да го направя и в какво точно да се развие, но в крайна сметка всичко стана от само себе си.

През всичките тези години, докато поддържах блога, аз получих някой бенефициенти, които имат своят огромна тежест. Малко е трудно да ги обясня какви са точно на онези хора, които не си изкарват прехраната онлайн, а останалите сами се сещат. Това е и причината, поради която реших да запазя неща, а не да ги изтрия за пореден път. Разбира се сантименталната стойност си остава.

Екипът на my.opera.com бяха изключително коректни и дадоха шанс на всички потребители да преместят блоговете си по-възможно най-лесния начин и съдействаха за целия процес.

Отново благодаря на целия екип на my.opera.com! Добре дошло „Тефтерчето на Лили“ в новия си дом!

PS Към настоящия момент блогът ми „Тефтерчето на Лили“ се казва „Ей, го на!“ и може да го намерите тук.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

За Liliya

Казвам се Лилия Георгиева. Занимавам се с проектирането на интериор и мебели.
Публикувано в Uncategorized с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

анти-спам код: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.