Кои са mebelionline.eu?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

мебели

Няма да крия, че имам лични пристрастия към екипа на mebelionline.eu. Въпреки това, или може би точно за това, реших да ви разкажа малко за тях. Както самото име на домейна подсказва, това е онлайн магазин за мебели. Онези от вас, които вече си направиха труда да го проверят, видяха, че това не е просто поредният онлайн магазин за не знам си какво, а това е място, в което можете да откриете мебели, които са проектирани в съвременния дух на времето, в което живеем.

Онлайн магазинът mebelionline.eu е създаден преди около 3 години. Смея да твърдя, че това е първият изцяло виртуален магазин за мебели в България. Той е само и единствено виртуален и цялата му дейност се осъществява чрез online методите в Интернет средата. Mebelionline.eu нямат физически магазин, в които можете да отидете и да пипнете мебелите, няма как да пребройте колко пъти е била ударена вашата маса на път от Китай до България и пр. Всички мебели, които се предлагат са предварително проектирани, но се изработват от български производители след конкретна поръчка . Най-често това е „Филмар 74“ ООД. Не поддържането на складови наличности позволява както постоянното подобряване на продуктите, така и избягването на нежелани дефекти, получени при твърде дългия транспорт от други страни и постоянното им прехвърляне в складовите бази.
Друга изключително важна черта, която всички забелязват, е че там няма да откриете мебели в стил От преди да се родя и малко след това. За тези от Вас, които не ме познават, искам да кажа, че говоря за най-често споменаваната година в наши дни, която е станала олицетворение на много неща. Тук бързам да успокоя почитателите на онези време. Екипът на mebelionline.eu не отритват и не зачертават доказалите се във времето добри практики , а умело ги използват за да създадат една модерна визия, която да бъде актуална не само днес, но и утре. Тук се чудя кое точно да избера, да ви покажа. То едно да беше … Добре, все пак ще се спра на любимата ми серия офис мебели, която може да разгледате тук. Предполагам вече сте прочели, в много други сайтове, че не е модерно офис средата да бъде сива. Всички известни психолози вече са се изказали как трябва работното място да носи удоволствие, цвят и т.н. Нямам за цел да Ви разказвам правилата за правилно организиране на продуктивна работна среда и дрън-дрън. Мисля, че примерът ми е достатъчно красноречив, за стила на mebelionline.eu
За онези от Вас, които все още разсъждават над втория абзац и се чудят как е възможно всичко да се случва само онлайн, и се чудят как мебелите от онлайн стават реалност, искам да уточня нещо. Всичко от виртуалното пространство се прехвърля в реалното на един адрес. Това е адресът на производствената база, на цеха или там както се нарича, а именно: гр. София, ул.“Филип Кутев“ 137. Е, там не можете да пипнете мебелите преди да станат ваши, защото там е нещо като работилницата на дядо Коледа. Той е виртуален и магазина е виртуален. Неговите подаръци са реалност и мебелите са реалност.
Оставям Ви в собствената Ви главоблъсканица и дерзания какви мебели да си изберете, а междувременно винаги можете да ме потърсите и мен за съвет.0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

За Liliya

Казвам се Лилия Георгиева. Занимавам се с проектирането на интериор и мебели.
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

анти-спам код: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.