Да изневериш на себе си или всички порастваме …

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Замисляли ли сте се кой е моментът, който ви промени най-силно? Кой е човекът, който ви моделира да бъдете такива, каквито сте?
Израстваме с морнални норми, в които вярваме дълбока. Мислим си, че никога няма да ги прекрачим. Мислим си,че те са най-важното нещо и за това се борим. Мислим си, че без тях неозначаваме нищо. 

На практика обаче настъпва момент, в които сме изправени пред тежкия избор – да прекрачим моралните си норми с единствената цел да оцелеем и да продължим напред или да запазим детската си нравственост, с цената на това, да бъдем смазани от жестоката системата на обществото.
Каквото и да изберем, то най-вероятно е грешно, но в нас започват да действат други механизми за взимане на решения и справяне в трудни ситуации. Може би, изправени пред такава дилема е моментът, в които порастваме и се променяме за винаги…
Всеки прави своя избор и определя как да изживее живота си, но има моменти, пред които сме безсилни. Моменти, които ни карат да взимаме трудни решения, да се пречупваме и да бъдем безмълвни …0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

За Liliya

Казвам се Лилия Георгиева. Занимавам се с проектирането на интериор и мебели.
Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

анти-спам код: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.